Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC persa Riestra FC
TIKI-TAKA 2.0 Tactiek 433W
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
64.3 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Trela is nu in balbezit. Trela geeft een lange en hoge pass. Karlson is nu in balbezit. Karlson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tupajić de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kozalak passt de bal in één keer door. Lewalski rent richting de bal. Iturbide probeert naar een medespeler te passen. Colombari rent richting de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Tupajić rent richting de bal. Tupajić passt de bal zonder na te denken. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Tupajić rent richting de bal. Tupajić passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi bokst de bal weg.

30e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Karlson geeft een hoge lob. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quijano kopt de bal weg. Trela met een sublieme pass. Schneeberger verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Kosztolányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Riestra FC 1:0

32e minuut.
Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari is nu in balbezit. Turpçu onderschept slim de pass. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Colombari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turpçu de bal. Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewalski schiet op doel. Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC persa - Riestra FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 51%, Riestra FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC persa - Riestra FC 1:1

50e minuut.
Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaleniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaleniec krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kozalak onderschept slim de pass. Kozalak geeft de bal voor. Colombari kopt de bal weg. Montandon rent richting de bal. Montandon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz speelt de bal door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klos kopt de bal weg. Kozalak rent richting de bal. Kozalak passt de bal in één keer door. Karlson rent richting de bal. Karlson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tupajić passt de bal in één keer door. Kozalak heeft problemen om de bal te vangen. Tupajić rent richting de bal. Tupajić met een sublieme pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Riestra FC 1:2

79e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Turpçu geeft een hoge lob. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson geeft een hoge lob. Oprea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Quijano rent richting de bal. Quijano geeft de bal voor. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Riestra FC 1:3

90e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. Oprea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trela de bal onder controle te krijgen. Trela geeft de bal voor. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 40%, Riestra FC 60%.
FC persa - Riestra FC 1:3