Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riestra FC Legionarios de MTY
523 Tactiek Legionarios
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Klos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tupajić de bal. Tupajić geeft de bal voor. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal in één keer door. Page speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Page passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Rzewuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tupajić geeft een hoge lob. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński begaat een overtreding. Koźmiński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Borazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riestra FC - Legionarios de MTY 1:0

37e minuut.
Jantoš geeft een lange en hoge pass. Colombari is nu in balbezit. Koźmiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colombari raakt geblesseerd tijdens het duel. Colombari neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozalak met een snelle inworp. Tupajić rent richting de bal. Tupajić geeft de bal voor. Colombari krijgt zijn hoofd ertegen. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riestra FC 51%, Legionarios de MTY 49%.
Riestra FC - Legionarios de MTY 1:0

48e minuut.
Tupajić is nu in balbezit. Tupajić geeft een lange en hoge pass. Montandon kopt de bal weg. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Subota rent richting de bal. Subota geeft een lange en hoge pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riestra FC - Legionarios de MTY 2:0

63e minuut.
Tupajić met een snelle inworp. Kozalak probeert naar een medespeler te passen. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš geeft de bal voor. Montandon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riestra FC - Legionarios de MTY 3:0

67e minuut.
Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Colombari is nu in balbezit. Colombari geeft de bal voor. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Colombari speelt de bal door. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borazan maakt een afschuwelijke overtreding. Borazan krijgt een gele kaart. Lewalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozalak met een snel genomen vrije trap. Lewalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kozalak met een sublieme pass. Jantoš rent richting de bal. Jantoš met een sublieme pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Prado bokst de bal weg.

89e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto geeft een lange en hoge pass. Colombari is nu in balbezit. Colombari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riestra FC 46%, Legionarios de MTY 54%.
Riestra FC - Legionarios de MTY 3:0