Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Moleros chinos F.C.
x532def Tactiek 4-3-ext-2p
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 50.6
uitmuntend Schieten goed
uitmuntend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trafalgar de bal. Andrade begaat een overtreding. Trafalgar raakt geblesseerd tijdens het duel. Nieto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Andrade rent richting de bal. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach schiet op doel. Landín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 1:0

7e minuut.
Bocanegra geeft de bal voor. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Segovia kopt de bal weg. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Landín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Casados de bal. Segovia geeft een lange en hoge pass. Trafalgar rent richting de bal. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 2:0

18e minuut.
Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo passt de bal zonder na te denken. Segovia probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trafalgar rent richting de bal. Trafalgar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Landín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Nieto met de inworp. Galindo probeert de bal met de borst te controleren. Galindo geeft een hoge lob. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. Landín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 3:0

22e minuut.
Trafalgar rent richting de bal. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar onderschept slim de pass. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. Landín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 4:0

28e minuut.
Nunes probeert naar een medespeler te passen. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Stelmach is nu in balbezit. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocanegra raakt geblesseerd tijdens het duel. Navarrete wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nieto passt de bal zonder na te denken. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar onderschept slim de pass. Trafalgar schiet op doel. Landín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 5:0

43e minuut.
Segovia geeft de bal voor. Nieto kopt de bal weg. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 45%, chinos F.C. 55%.
Pumas Moleros - chinos F.C. 6:0

46e minuut.
Rueda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Elizondo de bal. Nieto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrade. Andrade krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Landín probeert naar een medespeler te passen. Galindo kopt de bal weg. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft een lange en hoge pass. Trafalgar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft een hoge lob. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Casados de bal. Segovia is nu in balbezit. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia schiet op doel. Landín probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Landín trapt de bal weg. Galindo kopt de bal weg. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 8:0

59e minuut.
Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft de bal voor. Landín bokst de bal weg. Segovia geeft de bal voor. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 9:0

61e minuut.
Márquez komt het veld opgelopen. Santillana komt het veld opgelopen. Rivolta komt het veld opgelopen. Menzi komt het veld opgelopen. Capetillo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta rent richting de bal. Galindo rent richting de bal. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto passt de bal met de wreef. Menzi is nu in balbezit. Menzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 10:0

64e minuut.
Valadez verovert de bal door een tackle van achteren. Valadez met een sublieme pass. Rivolta rent richting de bal. Rivolta draait met de bal, schiet en ... Landín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Núñez rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo met een sublieme pass. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Valadez geeft een lange en hoge pass. Menzi kopt de bal weg. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta draait met de bal, schiet en ... Landín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - chinos F.C. 11:0

76e minuut.
Menzi passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal zonder na te denken. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 34%, chinos F.C. 66%.
Pumas Moleros - chinos F.C. 11:0