Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potatoes Lobos Grises F.C
Patatactica 3 Tactiek puredepapa
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
71.5 gemiddelde waardering 71.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


13e minuut.
Inworp. Van Hauwaert met een snelle inworp. Kostelecki geeft een hoge lob. Gordea springt en kopt de bal. Kula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Lobos Grises F.C 0:1

17e minuut.
Cruzalta speelt de bal door. Guillén rent richting de bal. Breiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Valdivia kopt de bal weg. Erőss geeft een hoge lob. Inworp. Loera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrete geeft een lange en hoge pass. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Negrete rent richting de bal. Mangano onderschept slim de pass. Mangano geeft de bal voor. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Zárate geeft een hoge lob. Guillén is nu in balbezit. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Varillas de bal. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potatoes - Lobos Grises F.C 1:1

35e minuut.
Mangano heeft problemen om de bal te vangen. Mangano geeft de bal voor. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert geeft een lange en hoge pass. Gordea maakt een snoekduik en kopt de bal. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kostelecki probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert is nu in balbezit. Gallaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallaga krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kaviedes geeft een hoge lob. Mangano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Bryński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 44%, Lobos Grises F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - Lobos Grises F.C 1:1

51e minuut.
Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostelecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Hauwaert geeft een lange en hoge pass. Bryński springt en kopt de bal. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Schopenhauer onderschept slim de pass. Schopenhauer passt de bal met de wreef. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Bryński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Van Hauwaert kopt de bal weg. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki passt de bal in één keer door. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ... Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schopenhauer zal de hoekschop nemen. Van Hauwaert kopt de bal weg. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia speelt de bal door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ... Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Breiter verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Varillas is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta geeft een lange en hoge pass. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 38%, Lobos Grises F.C 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - Lobos Grises F.C 1:1