Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gran Tlatoani Mequetrefes F. C.
tactica oscura Tactiek Pesado
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 54.1
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Kiffer passt de bal in één keer door. Aranda is nu in balbezit. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Druciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 1:0

3e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Druciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 2:0

8e minuut.
Łukasiewicz geeft een hoge lob. Jamesson probeert naar een medespeler te passen. Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov geeft een hoge lob. Sánta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mlinarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 2:1

16e minuut.
Dayıoğlu geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Druciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 3:1

18e minuut.
Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sośnicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal. Druciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 4:1

24e minuut.
Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Elokan rent richting de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Druciak bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Jamesson de bal. Veiga rent richting de bal. Veiga geeft een hoge lob. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft een hoge lob. Druciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 5:1

26e minuut.
Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Chacón is nu in balbezit. Chacón geeft een lange en hoge pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sośnicki passt de bal zonder na te denken. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa geeft de bal voor. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Druciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chacón passt de bal met de wreef. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu geeft de bal voor. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... Druciak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 6:1

38e minuut.
Daar is Jacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón is nu in balbezit. Chacón geeft de bal voor. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Aranda met de inworp. Sośnicki probeert naar een medespeler te passen. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 36%, Mequetrefes F. C. 64%.
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 6:1

49e minuut.
Barandarian kopt de bal weg. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sośnicki geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jamesson ... Strafschop! Jamesson krijgt een gele kaart. Małysa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Małysa neemt zijn aanloop. Druciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 7:1

52e minuut.
Dayıoğlu speelt de bal door. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Łukasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukasiewicz geeft een hoge lob. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 8:1

54e minuut.
Aranda rent richting de bal. Małysa onderschept slim de pass. Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 9:1

56e minuut.
Elokan rent richting de bal. Kiffer begaat een overtreding. Elokan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małysa kopt de bal weg. Elokan rent richting de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sośnicki kopt de bal weg. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Iniestra is nu in balbezit. Sośnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sośnicki met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 10:1

70e minuut.
Łukasiewicz passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barandarian. Barandarian krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki geeft de bal voor. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 11:1

72e minuut.
Veiga speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 12:1

77e minuut.
Talapa rent richting de bal. Łukasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 36%, Mequetrefes F. C. 64%.
El Gran Tlatoani - Mequetrefes F. C. 12:1