Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Grises F.C Cañeros de Zacatepec
puredepapa Tactiek 442ULTIMA
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 52.3
outstanding Schieten solid
incredible Passen very good
formidable Verdedigen good


10e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen. Wiese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Cañeros de Zacatepec 1:0

16e minuut.
Breiter passt de bal in één keer door. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal met de wreef. Schopenhauer rent richting de bal. Schopenhauer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Van Hauwaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostelecki geeft de bal voor. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Wiese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Cañeros de Zacatepec 2:0

27e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. García kopt de bal weg. Schopenhauer geeft een lange en hoge pass. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ... Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Forsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti passt de bal in één keer door. Bertilsson is nu in balbezit. Bertilsson geeft een lange en hoge pass. Bădiţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chyliński passt de bal met de wreef. Schopenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schopenhauer probeert naar een medespeler te passen. Chyliński geeft een hoge lob. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Van Hauwaert controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bryński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 29%, Cañeros de Zacatepec 71%.
Lobos Grises F.C - Cañeros de Zacatepec 2:0

49e minuut.
Breiter verovert de bal door een tackle van achteren. Breiter geeft een hoge lob. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Cañeros de Zacatepec 3:0

53e minuut.
Mangano probeert naar een medespeler te passen. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki passt de bal met de wreef. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Wiese bokst de bal weg. Bryński is nu in balbezit. Rychlik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Schopenhauer rent richting de bal. Schopenhauer passt de bal zonder na te denken. Tagor rent richting de bal. Bryński verovert de bal door een tackle van achteren. Bryński schiet op doel. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Forsetti met een sublieme pass. Varillas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bădiţă. Bădiţă krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch geeft een hoge lob. Erőss geeft een hoge lob. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostelecki met de inworp. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Błażej kopt de bal weg. Schopenhauer geeft een lange en hoge pass. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rychlik speelt de bal door. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal zonder na te denken. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki geeft een hoge lob. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 22%, Cañeros de Zacatepec 78%.
Lobos Grises F.C - Cañeros de Zacatepec 3:0