Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas de C.U. FC persa
temp70def Tactiek TIKI-TAKA 2.0
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Karlson onderschept slim de pass. Karlson geeft de bal voor. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Koźlik speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu met een sublieme pass. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda geeft een hoge lob. Robitaille maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Muñoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bartolomé komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Makoś trapt de bal weg. Castañeda kopt de bal weg. Higareda is nu in balbezit. Higareda geeft de bal voor. Robitaille krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Higareda kopt de bal weg. Castañeda is nu in balbezit. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda schiet op doel. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Backbrot met een sublieme pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik rent richting de bal. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Backbrot passt de bal zonder na te denken. Mommers heeft problemen om de bal te vangen. Mommers met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 50%, FC persa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas de C.U. - FC persa 0:0

52e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Backbrot speelt de bal door. Robitaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Robitaille draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tyfos geeft de bal voor. Iturbide geeft een lange en hoge pass. Higareda geeft de bal voor. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Higareda neemt de hoekschop. Castillo kopt de bal weg. Bartolomé heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backbrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Encuţescu speelt de bal door. Daar is Higareda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higareda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Higareda rent richting de bal. Higareda passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Backbrot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Epözdemir komt het veld opgelopen. Karlson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo probeert de bal met de borst te controleren. Castillo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Robitaille is nu in balbezit. Castillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Robitaille is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Encuţescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel. Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - FC persa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 36%, FC persa 64%.
Pumas de C.U. - FC persa 1:0