Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañeros de Zacatepec Pumas Moleros
532FEB24 Tactiek x532_ad
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
45.6 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten outstanding
good Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Crouch geeft een lange en hoge pass. Ochoa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Segovia neemt de hoekschop. Nieto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:1

7e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft een lange en hoge pass. Trafalgar kopt de bal weg. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Trafalgar heeft problemen om de bal te vangen. Crouch is nu in balbezit. Trafalgar verovert de bal door een tackle van achteren. Trafalgar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trafalgar kopt de bal weg. Stelmach rent richting de bal. Katolik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katolik krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Trafalgar kopt de bal weg. Saracini is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:2

11e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez met een sublieme pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Cortez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:3

17e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto met een sublieme pass. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia geeft een lange en hoge pass. Trafalgar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Segovia passt de bal in één keer door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto geeft de bal voor. Trafalgar heeft problemen om de bal te vangen. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Saracini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo geeft een lange en hoge pass. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Segovia geeft een lange en hoge pass. Stelmach is nu in balbezit. Saracini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saracini krijgt een gele kaart. Stelmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trafalgar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:4

28e minuut.
Galindo speelt de bal door. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto geeft een hoge lob. Trafalgar maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:5

29e minuut.
Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia passt de bal met de wreef. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft de bal voor. Ochoa probeert de bal met de borst te controleren. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Segovia geeft de bal voor. Stelmach springt en kopt de bal. Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:6

39e minuut.
Rosales kopt de bal weg. Rajamäki probeert de bal aan de voet te houden. Nieto rent richting de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivolta komt het veld opgelopen. Menzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 76%, Pumas Moleros 24%.
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:6

56e minuut.
Buitenspel voor Menzi. Goede buitenspelval van de verdediging. Santillana komt het veld opgelopen. Máñez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Capetillo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo geeft een hoge lob. Rivolta krijgt zijn hoofd ertegen. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 62%, Pumas Moleros 38%.
Cañeros de Zacatepec - Pumas Moleros 0:6