Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC persa Lobos Grises F.C
TIKI-TAKA 2.0 Tactiek Regreso
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
39.5 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Trafalgar onderschept slim de pass. Varillas onderschept slim de pass. Varillas met een sublieme pass. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto geeft de bal voor. Donoso kopt de bal weg. Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nikiel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 0:1

11e minuut.
Varillas onderschept slim de pass. Varillas speelt de bal door. Mäkinoro is nu in balbezit. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bouton geeft de bal voor. Doradca kopt de bal weg. Parizotto met een sublieme pass. Varillas controleert de bal met de borst. Varillas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Varillas rent richting de bal. Varillas passt de bal met de wreef. Daar is Donoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 0:2

21e minuut.
Varillas onderschept slim de pass. Varillas passt de bal met de wreef. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Trafalgar de bal. Varillas is nu in balbezit. Varillas passt de bal in één keer door. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg. Bouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouton geeft een lange en hoge pass. Doradca kopt de bal weg. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Varillas probeert naar een medespeler te passen. Parizotto speelt de bal door. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 0:4

32e minuut.
Inworp. Muñoz met de inworp. Varillas geeft een lange en hoge pass. Mäkinoro is nu in balbezit. Mäkinoro schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landín zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mäkinoro de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso is nu in balbezit. Donoso draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca geeft een lange en hoge pass. Donoso kopt de bal weg. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trafalgar de bal onder controle te krijgen. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 0:5

40e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 62%, Lobos Grises F.C 38%.
FC persa - Lobos Grises F.C 0:5

48e minuut.
Bartolomé onderschept slim de pass. Varillas verovert de bal door een tackle van achteren. Varillas passt de bal in één keer door. Mäkinoro is nu in balbezit. Mäkinoro schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Aeschbacher onderschept slim de pass. Aeschbacher met een sublieme pass. Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 1:5

61e minuut.
Bouton heeft problemen om de bal te vangen. Landín rent richting de bal. Bouton verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Parizotto onderschept slim de pass. Veira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto onderschept slim de pass. Parizotto geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Parizotto speelt de bal door. Mäkinoro rent richting de bal. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Lobos Grises F.C 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 51%, Lobos Grises F.C 49%.
FC persa - Lobos Grises F.C 1:6