Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord R Real Samesta F.C
5-3-2 abierta Tactiek Neza wing
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
58 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Plaskie is nu in balbezit. Plaskie geeft een lange en hoge pass. Atasie is nu in balbezit. Atasie schiet op doel. Prina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - Real Samesta F.C 0:1

26e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Caluţchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feyenoord R - Real Samesta F.C 1:1

34e minuut.
Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaskie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giggѕ. Giggѕ krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský geeft een hoge lob. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie haalt uit met een fantastische trap. Prina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord R 52%, Real Samesta F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feyenoord R - Real Samesta F.C 1:1

70e minuut.
Plaskie speelt de bal door. Pejičić met een sublieme pass. Motte rent richting de bal. Motte geeft een lange en hoge pass. Atasie maakt een snoekduik en kopt de bal. Prina bokst de bal weg.

81e minuut.
Żmudź onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord R 59%, Real Samesta F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feyenoord R - Real Samesta F.C 1:1