Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Los Odos FC
YOMANDOAQUI Tactiek We are back
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.1 gemiddelde waardering 48.7
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete met de inworp. Yegros geeft een hoge lob. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. Canan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Wawrzyńczok onderschept slim de pass. Wawrzyńczok geeft een lange en hoge pass. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. España probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 1:0

8e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Vreća begaat een overtreding. Navarrete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batista met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ciapulewicz de bal. Vreća met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... España verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański geeft een hoge lob. Garrido rent richting de bal. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros haalt uit met een fantastische trap. España bokst de bal weg.

33e minuut.
Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garrido de bal. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pazura geeft de bal voor. Carmellato kopt de bal weg. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gros kopt de bal weg. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 2:0

44e minuut.
Wawrzyńczok verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros onderschept slim de pass. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 47%, Los Odos FC 53%.
Meraki - Los Odos FC 2:1

48e minuut.
Valle geeft de bal voor. Buitenspel voor Palacios. Goede buitenspelval van de verdediging. Blanco neemt vlug de vrije trap. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Roztoczański de bal. Marchand is nu in balbezit. Roztoczański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roztoczański is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Batista heeft problemen om de bal te vangen. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete begaat een overtreding. Navarrete krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Canan probeert naar een medespeler te passen. Navarrete met een sublieme pass. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros draait met de bal, schiet en ... Canan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meraki - Los Odos FC 2:2

59e minuut.
Daar is Wawrzyńczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal met de wreef. Yegros is nu in balbezit. Yegros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Yegros is nu in balbezit. Marchand is nu in balbezit. Marchand draait met de bal, schiet en ... Canan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 2:3

69e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Yegros is nu in balbezit. Yegros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marchand de bal. Marchand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal zonder na te denken. Aguilera geeft een hoge lob. Marchand rent richting de bal. Marchand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carmellato stond buitenspel. Batista neemt vlug de vrije trap. Yegros is nu in balbezit. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Canan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 2:4

81e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Yegros is nu in balbezit. Ciapulewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Ciapulewicz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Valle passt de bal met de wreef. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Canan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Valle onderschept slim de pass. Valle speelt de bal door. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Los Odos FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 59%, Los Odos FC 41%.
Meraki - Los Odos FC 2:5