Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres-UANL LAQUIN
TigresDef Tactiek Proteina
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Vitomir speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Stanciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stanciu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal met de wreef. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fenyő de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Strujac de bal onder controle te krijgen. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir geeft de bal voor. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Albrechtsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Necula geeft een lange en hoge pass. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Albrechtsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitomir zal de hoekschop nemen. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu schiet op doel. Fenyő probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gociu met een sublieme pass. Ielpa is nu in balbezit. Tyszkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tyszkiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mureşeanu geeft de bal voor. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu passt de bal zonder na te denken. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Luna de bal. Sinicki onderschept slim de pass. Vitomir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitomir krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vitomir speelt de bal door. Bežić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežić met een sublieme pass. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vitomir geeft de bal voor. Sinicki heeft problemen om de bal te vangen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Albrechtsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - LAQUIN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres-UANL 61%, LAQUIN 39%.
Tigres-UANL - LAQUIN 0:1

50e minuut.
Luna is nu in balbezit. Mätschke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. Bežić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ciman de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Albrechtsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - LAQUIN 0:2

50e minuut.
Gociu passt de bal met de wreef. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal in één keer door. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Albrechtsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - LAQUIN 0:3

74e minuut.
Bežić is nu in balbezit. Bežić speelt de bal door. Mätschke rent richting de bal. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel schiet op doel. Albrechtsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Bežić is nu in balbezit. Bežić passt de bal zonder na te denken. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres-UANL 64%, LAQUIN 36%.
Tigres-UANL - LAQUIN 0:3