Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Boselli y 10+ Raya2 FC
Tactica 1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 30.1
average Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Cantaril kopt de bal weg. Merda rent richting de bal. Met opzet legt Steinþórsson zijn tegenspeler op de grond. Steinþórsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Merda raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdyluś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papaloukas maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez geeft een hoge lob. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 0:1

17e minuut.
Papaloukas met een sublieme pass. Vilas-Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś speelt de bal door. Merda rent richting de bal. Merda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 1:1

39e minuut.
Solorzano rent richting de bal. Solorzano geeft een hoge lob. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati schiet op doel. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 40%, Raya2 FC 60%.
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 1:2

50e minuut.
Solorzano geeft de bal voor. Śliwka kopt de bal weg. Cantaril heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantaril verovert de bal door een tackle van achteren. Cantaril met een sublieme pass. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 2:2

78e minuut.
Zdyluś kan de bal niet met de borst controleren. Lupescu onderschept slim de pass. Lupescu passt de bal in één keer door. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati schiet op doel. Alarcón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 43%, Raya2 FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Boselli y 10+ - Raya2 FC 2:2