Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koln Sturm Reyna Team
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 27.1
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zúñiga neemt de hoekschop. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal met de wreef. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Zúñiga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Dávila krijgt een gele kaart. Zúñiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidrio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 0:1

13e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Collazo de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beltrán probeert de bal met de borst te controleren. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 0:2

21e minuut.
Correa is nu in balbezit. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa onderschept slim de pass. Correa schiet op doel. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mondragón met de inworp. Villarroel rent richting de bal. Vidrio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villarroel raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarroel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 1:2

25e minuut.
Lamminmäki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dávila de bal onder controle te krijgen. Landín speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Dávila is nu in balbezit. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Landín rent richting de bal. Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán passt de bal in één keer door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín onderschept slim de pass. Vidrio probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Collazo heeft problemen om de bal te vangen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft een hoge lob. Ponce controleert de bal met de borst. Ponce draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 52%, Reyna Team 48%.
Koln Sturm - Reyna Team 1:3

49e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 1:4

59e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Beltrán passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 1:5

86e minuut.
Gil is nu in balbezit. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Reyna Team 1:6

88e minuut.
Gil probeert de bal met de borst te controleren. Gil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltrán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 52%, Reyna Team 48%.
Koln Sturm - Reyna Team 1:6