Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oVolt Combate Medieval
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Casoni verovert de bal door een tackle van achteren. Casoni probeert naar een medespeler te passen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Casoni is nu in balbezit. Casoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lagoudakis de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Núñez passt de bal met de wreef. Berdó bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdó speelt de bal door. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De la Rosa passt de bal in één keer door. Castañeda is nu in balbezit. Berdó rent richting de bal. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Enoch speelt de bal door. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino verovert de bal door een tackle van achteren. Victorino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cierkos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall geeft een hoge lob. Casoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Landín de bal. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 61%, Combate Medieval 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oVolt - Combate Medieval 0:0

47e minuut.
De la Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:0

50e minuut.
Casoni met een snelle inworp. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis geeft een hoge lob. Szczotka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oVolt - Combate Medieval 1:1

50e minuut.
Viades probeert naar een medespeler te passen. Tostado is nu in balbezit. Szczotka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczotka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lezama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hristodorescu met de inworp. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka geeft een lange en hoge pass. Guevara bokst de bal weg. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Tostado de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Lagoudakis de bal. Lagoudakis passt de bal met de wreef. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:3

67e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez geeft een hoge lob. Daar is Landín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Hristodorescu met een snelle inworp. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka passt de bal met de wreef. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:4

78e minuut.
Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdó verovert de bal door een tackle van achteren. Berdó geeft een lange en hoge pass. Szczotka rent richting de bal. Szczotka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cierkos geeft een hoge lob. Daar is Landín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:5

85e minuut.
Marshall speelt de bal door. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis is nu in balbezit. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Berdó geeft de bal voor. Tostado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Combate Medieval 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 69%, Combate Medieval 31%.
oVolt - Combate Medieval 1:6