Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raya2 FC LAQUIN
Normal Tactiek Proteina
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan met een sublieme pass. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:1

4e minuut.
Corozo kopt de bal weg. Luna met een sublieme pass. Klungelig pakt Meli de bal. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna geeft een hoge lob. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bežić rent richting de bal. Bežić passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:2

14e minuut.
Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal met de wreef. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna passt de bal in één keer door. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:3

21e minuut.
Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel geeft de bal voor. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:4

25e minuut.
Luna met een sublieme pass. Bežić rent richting de bal. Bežić speelt de bal door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:5

29e minuut.
Luna rent richting de bal. Meli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmigiel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:6

30e minuut.
Lupescu passt de bal met de wreef. Bežić rent richting de bal. Bežić passt de bal met de wreef. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna passt de bal met de wreef. Velciu kan de bal niet met de borst controleren. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:7

34e minuut.
Meli heeft problemen om de bal te vangen. Bežić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežić passt de bal met de wreef. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Valdivia bokst de bal weg. Paal! Velciu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:8

45e minuut.
Bežić kopt de bal weg. Szmigiel rent richting de bal. Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 77%, LAQUIN 23%.
Raya2 FC - LAQUIN 0:8

50e minuut.
Stan rent richting de bal. Corozo is nu in balbezit. Corozo probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Vilas-Boas geeft een hoge lob. Lupescu kopt de bal weg. Agrati heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu speelt de bal door. Capria probeert de bal met de borst te controleren. Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bežić geeft een hoge lob. Vilas-Boas heeft problemen om de bal te vangen. Velciu is nu in balbezit. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Corozo passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Luna passt de bal met de wreef. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Meli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežić verovert de bal door een tackle van achteren. Bežić passt de bal in één keer door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Valdivia bokst de bal weg.

83e minuut.
Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corozo verovert de bal door een tackle van achteren. Corozo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Valdivia bokst de bal weg.

90e minuut.
Corozo rent richting de bal. Corozo passt de bal met de wreef. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - LAQUIN 0:9

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Valdivia niet meer kan verder spelen. Pineda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 67%, LAQUIN 33%.
Raya2 FC - LAQUIN 0:9