Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oVolt Koln Sturm
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Landín met een sublieme pass. Daar is Tostado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostado passt de bal in één keer door. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera is nu in balbezit. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Landín kopt de bal weg. Enoch probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Tostado de bal. Bustos geeft een lange en hoge pass. Dávila probeert de bal aan de voet te houden. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Koln Sturm 0:1

43e minuut.
Victorino geeft de bal voor. Heredia kopt de bal weg. Mondragón is nu in balbezit. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 50%, Koln Sturm 50%.
oVolt - Koln Sturm 0:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Mondragón rent richting de bal. Barrera met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Núñez speelt de bal door. Villarroel speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Koln Sturm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 54%, Koln Sturm 46%.
oVolt - Koln Sturm 0:2