Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Odos FC Feyenoord R
We are back Tactiek 5-3-2 abierta
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Żmudź geeft een lange en hoge pass. Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Isaković de bal. Marchand is nu in balbezit. Marchand draait met de bal, schiet en ... Degano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Żmudź is nu in balbezit. Żmudź geeft een hoge lob. Plotnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković onderschept slim de pass. Villanueva geeft een hoge lob. Degano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rejkowski onderschept slim de pass. Farías geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Feyenoord R 0:1

16e minuut.
Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle begaat een overtreding. Valle krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. Paulsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paulsen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Montano rent richting de bal. Lefkowicz rent richting de bal. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami onderschept slim de pass. Rragami haalt uit met een fantastische trap. España verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Plotnic rent richting de bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een hoge lob. Paulsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Odos FC - Feyenoord R 1:1

45e minuut.
Plotnic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żmudź. Plotnic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paulsen krijgt zijn hoofd ertegen. Degano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 53%, Feyenoord R 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Odos FC - Feyenoord R 1:1

49e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Nava verovert de bal door een tackle van achteren. Nava probeert naar een medespeler te passen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete geeft de bal voor. Degano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea maakt een afschuwelijke overtreding. Perea krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Degano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Feyenoord R 2:1

63e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz met een sublieme pass. Rragami is nu in balbezit. Rragami draait met de bal, schiet en ... España verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Żmudź rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva speelt de bal door. Plotnic rent richting de bal. Plotnic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Żmudź bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva passt de bal in één keer door. Plotnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Farías is nu in balbezit. Farías geeft een lange en hoge pass. Perea rent richting de bal. Perea schiet op doel. España probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. España werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Odos FC - Feyenoord R 2:2

85e minuut.
Rejkowski geeft een hoge lob. Montano heeft problemen om de bal te vangen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Feyenoord R 2:3

90e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Plotnic is nu in balbezit. Isaković begaat een overtreding. Isaković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 53%, Feyenoord R 47%.
Los Odos FC - Feyenoord R 2:3