Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAQUIN Real Samesta F.C
Proteina Tactiek Neza wing
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten redelijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan passt de bal in één keer door. Capria rent richting de bal. Terrés onderschept slim de pass. Terrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
La Torre rent richting de bal. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel. Necula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Karacan de bal. Čeřovský speelt de bal door. Terrés rent richting de bal. Terrés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan geeft een hoge lob. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés draait met de bal, schiet en ... Berry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Real Samesta F.C 0:1

27e minuut.
Garay is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna passt de bal met de wreef. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Cotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrés rent richting de bal. Capria rent richting de bal. Terrés verovert de bal door een tackle van achteren. Terrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tyszkiewicz is nu in balbezit. Čeřovský rent richting de bal. Capria rent richting de bal. Čeřovský verovert de bal door een tackle van achteren. Čeřovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Drakić onderschept slim de pass. Drakić passt de bal in één keer door. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Real Samesta F.C 0:2

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Capria trapt de bal weg. Rousset kopt de bal weg. Klungelig pakt Drakić de bal. Drakić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 70%, Real Samesta F.C 30%.
LAQUIN - Real Samesta F.C 0:2

47e minuut.
Tyszkiewicz geeft de bal voor. Szmigiel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bežić zal de hoekschop nemen. Szmigiel springt en kopt de bal. Caluţchi bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Cadena geeft een lange en hoge pass. La Torre kan de bal niet met de borst controleren. Mureşeanu geeft een hoge lob. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Real Samesta F.C 1:2

67e minuut.
Cotta geeft de bal voor. Klungelig pakt Garay de bal. Vitomir met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Caluţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terrés is nu in balbezit. Terrés passt de bal met de wreef. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mureşeanu geeft de bal voor. Bežić kopt de bal weg. Higareda is nu in balbezit. Szmigiel onderschept slim de pass. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Caluţchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Karacan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotta is nu in balbezit. Čeřovský verovert de bal door een tackle van achteren. Čeřovský geeft een hoge lob. Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cotta met een sublieme pass. Bežić rent richting de bal. Bežić met een sublieme pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Caluţchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAQUIN - Real Samesta F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 59%, Real Samesta F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAQUIN - Real Samesta F.C 2:2