Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Odos FC Reyna Team
We are back Tactiek 532
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 27.8
goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen met een sublieme pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 1:0

13e minuut.
Lamminmäki rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gnatkowski rent richting de bal. Gnatkowski geeft een lange en hoge pass. Yegros kopt de bal weg. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Escobedo trapt de bal weg van het doel. Paulsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios schiet op doel. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 2:0

23e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 3:0

25e minuut.
Zúñiga met een snelle inworp. Gnatkowski speelt de bal door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Riestra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos met de inworp. Paulsen probeert de bal met de borst te controleren. Paulsen schiet op doel. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski geeft een lange en hoge pass. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Montesinos passt de bal in één keer door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios passt de bal zonder na te denken. Yegros heeft problemen om de bal te vangen. Yegros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Riestra geeft een lange en hoge pass. Valle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valle passt de bal zonder na te denken. Yegros rent richting de bal. Yegros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Valle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Medina met de inworp. Montesinos is nu in balbezit. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 33%, Reyna Team 67%.
Los Odos FC - Reyna Team 3:0

50e minuut.
Escobedo met een sublieme pass. Montesinos geeft een lange en hoge pass. Yegros is nu in balbezit. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gnatkowski geeft de bal voor. Lamminmäki probeert de bal aan de voet te houden. Riestra rent richting de bal. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 4:0

54e minuut.
Gnatkowski geeft de bal voor. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 5:0

56e minuut.
Valle passt de bal zonder na te denken. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos passt de bal in één keer door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zúñiga met de inworp. Daar is Vidrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Reyna Team 6:0

59e minuut.
Medina geeft de bal voor. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valle heeft problemen om de bal te vangen. Marwood probeert naar een medespeler te passen. Gnatkowski met een sublieme pass. Yegros rent richting de bal. Yegros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Lamminmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnatkowski onderschept slim de pass. Gnatkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Paulsen de bal. Paulsen draait met de bal, schiet en ... Escobedo bokst de bal weg.

78e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle met een sublieme pass. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Montesinos met de inworp. Gnatkowski geeft een hoge lob. Yegros rent richting de bal. Yegros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle passt de bal zonder na te denken. Paulsen rent richting de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 20%, Reyna Team 80%.
Los Odos FC - Reyna Team 6:0