Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Koln Sturm
YOMANDOAQUI Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De la Torre passt de bal met de wreef. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok geeft de bal voor. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Carmellato rent richting de bal. Carmellato speelt de bal door. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vreća met de inworp. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre geeft de bal voor. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 2:0

12e minuut.
Carmellato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmellato passt de bal zonder na te denken. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Collazo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 3:0

19e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen rent richting de bal. Stijnen geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 4:0

22e minuut.
De la Torre is nu in balbezit. De la Torre geeft een hoge lob. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 5:0

25e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros probeert naar een medespeler te passen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 6:0

28e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carmellato de bal. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De la Torre passt de bal in één keer door. Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća passt de bal met de wreef. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura met een sublieme pass. De la Torre probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bustos kopt de bal weg. De la Torre is nu in balbezit. Landín probeert naar een medespeler te passen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De la Torre met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros probeert naar een medespeler te passen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Heredia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landín is nu in balbezit. Landín probeert naar een medespeler te passen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazura met de inworp. De la Torre met een sublieme pass. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. De la Torre probeert naar een medespeler te passen. Vreća speelt de bal door. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 23%, Koln Sturm 77%.
Meraki - Koln Sturm 6:0

46e minuut.
Gros onderschept slim de pass. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 7:0

48e minuut.
Doeltrap. Gutiérrez met een harde bal richting middenveld. Inworp. Pazura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De la Torre speelt de bal door. Collazo is nu in balbezit. Gros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gros moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gros schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Collazo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collazo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wawrzyńczok kopt de bal weg. Pazura is nu in balbezit. Pazura geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 8:0

52e minuut.
Pazura verovert de bal door een tackle van achteren. Pazura passt de bal in één keer door. Vreća speelt de bal door. Carmellato heeft problemen om de bal te vangen. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 9:0

57e minuut.
De la Torre rent richting de bal. De la Torre passt de bal in één keer door. Vreća speelt de bal door. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bustos passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Carmellato de bal onder controle te krijgen. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Carmellato probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco passt de bal zonder na te denken. De la Torre is nu in balbezit. Pazura probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gil is nu in balbezit. Vreća is nu in balbezit. Vreća passt de bal in één keer door. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Koln Sturm 10:0

84e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stijnen de bal. Stijnen passt de bal in één keer door. Vreća rent richting de bal. Vreća geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 14%, Koln Sturm 86%.
Meraki - Koln Sturm 10:0