Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oVolt Club Boselli y 10+
Normal Tactiek Tactica 1
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Mitrou is nu in balbezit. Mitrou passt de bal in één keer door. De la Rosa rent richting de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamora met een snelle inworp. Barrera rent richting de bal. Papaloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Papaloukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś geeft een hoge lob. De la Rosa kopt de bal weg. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś speelt de bal door. Cantaril heeft problemen om de bal te vangen. Cantaril met een sublieme pass. Papaloukas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mitrou rent richting de bal. Mitrou geeft de bal voor. Barrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szalewicz geeft de bal voor. Inworp. Victorino met de inworp. Tostado is nu in balbezit. Tostado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mitrou speelt de bal door. Zamora rent richting de bal. Zamora speelt de bal door. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tostado is nu in balbezit. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś passt de bal met de wreef. Merda is nu in balbezit. Merda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 61%, Club Boselli y 10+ 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oVolt - Club Boselli y 10+ 0:0

46e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrou is nu in balbezit. Mitrou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Club Boselli y 10+ 0:1

56e minuut.
Zamora speelt de bal door. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas speelt de bal door. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Club Boselli y 10+ 0:2

68e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Cantaril rent richting de bal. Cantaril met een sublieme pass. Mitrou rent richting de bal. Mitrou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś geeft een hoge lob. Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Merda rent richting de bal. Merda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Club Boselli y 10+ 0:3

80e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrou is nu in balbezit. Lezama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lezama krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora speelt de bal door. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zdyluś geeft een hoge lob. Lezama probeert de bal aan de voet te houden. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda schiet op doel. Landín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Puźniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castañeda met de inworp. Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 75%, Club Boselli y 10+ 25%.
oVolt - Club Boselli y 10+ 0:3