Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Samesta F.C Reyna Team
Neza wing Tactiek 532
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 26.8
formidable Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Karacan probeert naar een medespeler te passen. Elokan rent richting de bal. Riestra is nu in balbezit. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Čeřovský verovert de bal door een tackle van achteren. Čeřovský passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan heeft problemen om de bal te vangen. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 1:0

5e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan geeft een hoge lob. Daar is Čada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Motte met een snelle inworp. Karacan is nu in balbezit. Lamminmäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamminmäki krijgt een gele kaart. Karacan raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamminmäki probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Elokan neemt zijn aanloop. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Karacan met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 2:0

10e minuut.
Čeřovský passt de bal met de wreef. Karacan rent richting de bal. Karacan probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ... Escobedo bokst de bal weg.

13e minuut.
La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 3:0

18e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Elokan kopt de bal weg. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karacan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Motte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rousset kopt de bal weg. Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 4:0

21e minuut.
La Torre is nu in balbezit. Motte rent richting de bal. Motte geeft de bal voor. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Caluţchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamminmäki de bal. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
La Torre passt de bal in één keer door. Medina is nu in balbezit. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 5:0

34e minuut.
Rousset is nu in balbezit. Rousset geeft een hoge lob. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 6:0

37e minuut.
La Torre passt de bal zonder na te denken. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elokan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elokan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 7:0

40e minuut.
La Torre passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan speelt de bal door. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Escobedo met een harde bal richting middenveld. Čeřovský kopt de bal weg. Elokan is nu in balbezit. Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 8:0

45e minuut.
Motte met de inworp. Daar is Rousset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousset met een sublieme pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Karacan geeft een hoge lob. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 19%, Reyna Team 81%.
Real Samesta F.C - Reyna Team 9:0

47e minuut.
Karacan geeft een hoge lob. La Torre heeft problemen om de bal te vangen. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riestra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 10:0

57e minuut.
Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Karacan rent richting de bal. Karacan passt de bal zonder na te denken. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Karacan is nu in balbezit. Karacan passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 11:0

61e minuut.
Lamminmäki is nu in balbezit. Motte onderschept slim de pass. Motte met een sublieme pass. Karacan heeft problemen om de bal te vangen. Karacan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Escobedo trapt de bal weg. Motte kopt de bal weg. La Torre speelt de bal door. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rousset probeert naar een medespeler te passen. Motte is nu in balbezit. Motte geeft de bal voor. Elokan rent richting de bal. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 12:0

69e minuut.
Rousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousset passt de bal met de wreef. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 13:0

74e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel. Riestra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 14:0

75e minuut.
Higareda heeft problemen om de bal te vangen. Čeřovský speelt de bal door. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 15:0

77e minuut.
Čada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Motte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousset geeft de bal voor. Elokan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 16:0

78e minuut.
Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rousset rent richting de bal. Beltrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rousset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Motte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. La Torre springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Motte met een sublieme pass. Rousset met een sublieme pass. Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský geeft een hoge lob. Elokan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre onderschept slim de pass. La Torre speelt de bal door. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Reyna Team 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 22%, Reyna Team 78%.
Real Samesta F.C - Reyna Team 17:0