Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Samesta F.C oVolt
Neza wing Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drakić met een snelle inworp. Rousset met een sublieme pass. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Victorino rent richting de bal. Drakić verovert de bal door een tackle van achteren. Drakić geeft een lange en hoge pass. Daar is Terrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - oVolt 1:0

11e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín begaat een overtreding. Terrés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čeřovský komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Landín kopt de bal weg. Čeřovský is nu in balbezit. Karacan speelt de bal door. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - oVolt 2:0

26e minuut.
La Torre geeft een hoge lob. Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský passt de bal in één keer door. Terrés rent richting de bal. Terrés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rousset speelt de bal door. Drakić met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ... Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić geeft een hoge lob. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - oVolt 3:0

36e minuut.
Drakić speelt de bal door. La Torre rent richting de bal. La Torre passt de bal zonder na te denken. Terrés is nu in balbezit. Terrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Landín probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karacan zal de hoekschop nemen. La Torre krijgt zijn hoofd ertegen. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - oVolt 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 17%, oVolt 83%.
Real Samesta F.C - oVolt 4:0

47e minuut.
La Torre is nu in balbezit. La Torre passt de bal met de wreef. Terrés is nu in balbezit. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Lezama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Terrés is nu in balbezit. Terrés passt de bal in één keer door. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel. Landín probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský passt de bal in één keer door. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Čeřovský passt de bal zonder na te denken. Karacan rent richting de bal. Karacan met een sublieme pass. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Karacan is nu in balbezit. De la Rosa is nu in balbezit. Karacan verovert de bal door een tackle van achteren. Karacan geeft de bal voor. La Torre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guevara met een harde bal richting middenveld. Čeřovský is nu in balbezit. Čeřovský passt de bal in één keer door. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lezama met een harde bal richting middenveld. Čeřovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Landín de bal. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Terrés schiet op doel. Lezama probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karacan neemt de hoekschop. Terrés krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić verovert de bal door een tackle van achteren. Drakić passt de bal in één keer door. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 19%, oVolt 81%.
Real Samesta F.C - oVolt 4:0