Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Return Reboceros de La Piedad
R1 Tactiek copa 2.0
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal zonder na te denken. Puchir rent richting de bal. Puchir geeft een hoge lob. Cacique maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave met een sublieme pass. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bajner geeft de bal voor. Habowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van De Faría ... Strafschop! De Faría krijgt een gele kaart. Habowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wolik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Türktöre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:0

24e minuut.
Prugnoli geeft een hoge lob. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý passt de bal met de wreef. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bajner geeft een hoge lob. Mondale kopt de bal weg. De Faría geeft een hoge lob. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Harchárik de bal. Cacique is nu in balbezit. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Return - Reboceros de La Piedad 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Cacique de bal. Cacique geeft de bal voor. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel. Krobián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Return 58%, Reboceros de La Piedad 42%.
Return - Reboceros de La Piedad 1:2

52e minuut.
Albrizi rent richting de bal. Albrizi geeft een lange en hoge pass. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ... Krobián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:3

53e minuut.
Klungelig pakt Harchárik de bal. Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchir probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Krobián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krobián probeert naar een medespeler te passen. De Faría kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmona de bal. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Puchir onderschept slim de pass. Puchir passt de bal in één keer door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ... Krobián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:4

67e minuut.
Puchir is nu in balbezit. Puchir passt de bal met de wreef. Albrizi geeft de bal voor. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kapica rent richting de bal. Mondale onderschept slim de pass. Mondale geeft de bal voor. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De Faría rent richting de bal. De Faría geeft een lange en hoge pass. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. Krobián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:5

79e minuut.
Ramos onderschept slim de pass. Albrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrizi geeft een hoge lob. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave geeft de bal voor. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Olave rent richting de bal. Olave passt de bal in één keer door. Cacique rent richting de bal. Cacique schiet op doel. Krobián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Return - Reboceros de La Piedad 1:6

89e minuut.
Seangsen is nu in balbezit. Seangsen geeft een hoge lob. Ciobanu geeft de bal voor. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Return 61%, Reboceros de La Piedad 39%.
Return - Reboceros de La Piedad 1:6