Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campana FC Ejército Rojo Soviético FC
Normal Tactiek Nueva
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.1 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Mishali met een sublieme pass. Jonathansson rent richting de bal. Jonathansson passt de bal met de wreef. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mishali met de inworp. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira passt de bal zonder na te denken. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

16e minuut.
Tekerci trapt de bal weg. Daar is Villagómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Tekerci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:1

18e minuut.
Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Zeron verovert de bal door een tackle van achteren. Zeron met een sublieme pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:2

20e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui passt de bal zonder na te denken. Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski schiet op doel. Mejía probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Guşă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petre met een snelle inworp. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Báder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mishali met een snelle inworp. Madureira rent richting de bal. Madureira geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sung-Gui springt en kopt de bal. Mejía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:3

32e minuut.
Mishali kan de bal niet met de borst controleren. Mishali probeert naar een medespeler te passen. Vikelidis heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Báder is nu in balbezit. Báder geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeron met een snelle inworp. Madureira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 65%, Ejército Rojo Soviético FC 35%.
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:3

57e minuut.
Sung-Gui onderschept slim de pass. Báder is nu in balbezit. Sung-Gui onderschept slim de pass. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:4

65e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Mishali rent richting de bal. Aguilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Mishali onderschept slim de pass. Mishali probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jonathansson is nu in balbezit. Jonathansson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mishali met een snelle inworp. Madureira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mishali geeft de bal voor. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel. Vikelidis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jonathansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski onderschept slim de pass. Wiergowski passt de bal in één keer door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mishali verovert de bal door een tackle van achteren. Mishali speelt de bal door. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder verovert de bal door een tackle van achteren. Báder probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 70%, Ejército Rojo Soviético FC 30%.
Campana FC - Ejército Rojo Soviético FC 1:5