Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germania FV Real Barça Club de Fútbol
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Velasco schiet op doel. Caballero probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velasco springt en kopt de bal. Carranza bokst de bal weg.

11e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal met de wreef. Daar is Sedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Real Barça Club de Fútbol 1:0

15e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Velasco is nu in balbezit. Orrantia rent richting de bal. Orrantia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Velasco probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal met de wreef. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruzalta de bal onder controle te krijgen. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Sedano rent richting de bal. Sedano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carranza met een harde bal richting middenveld. Fernández geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oteo de bal onder controle te krijgen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Germania FV - Real Barça Club de Fútbol 1:1

38e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Cruzalta is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Cruzalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro speelt de bal door. Sedano is nu in balbezit. Sedano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 53%, Real Barça Club de Fútbol 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germania FV - Real Barça Club de Fútbol 1:1

55e minuut.
Fierro speelt de bal door. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Velasco rent richting de bal. Orrantia is nu in balbezit. Velasco rent richting de bal. Orrantia rent richting de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Orozco geeft de bal voor. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orozco de bal. Orozco geeft een lange en hoge pass. Correa bokst de bal weg.

89e minuut.
Durán geeft een lange en hoge pass. Daar is Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 43%, Real Barça Club de Fútbol 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germania FV - Real Barça Club de Fútbol 1:1