Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coreanos Return
sushi Tactiek R1
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34.7 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen solid


13e minuut.
Seangsen verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen probeert naar een medespeler te passen. Kapica rent richting de bal. Kapica geeft de bal voor. Wolik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón geeft de bal voor. Buitenspel voor Wolik. Goede buitenspelval van de verdediging. Suárez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moralès kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wolik onderschept slim de pass. Suárez is nu in balbezit. Wolik onderschept slim de pass. Wolik schiet op doel. Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Veselý rent richting de bal. Veselý speelt de bal door. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... Bolaños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen met een sublieme pass. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 0:1

44e minuut.
Kapica geeft een lange en hoge pass. Wolik kopt de bal weg. Daar is Ortegón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wolik is nu in balbezit. Wolik passt de bal met de wreef. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 71%, Return 29%.
Coreanos - Return 0:2

47e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 0:3

54e minuut.
Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski geeft de bal voor. Inworp. Kapica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Seangsen geeft een lange en hoge pass. Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 0:4

74e minuut.
Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Kapica geeft een lange en hoge pass. Brzostowski is nu in balbezit. Wolik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolik schiet op doel. Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kapica met de inworp. Seangsen is nu in balbezit. Suárez is nu in balbezit. Seangsen verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen geeft de bal voor. Bolaños kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Moralès probeert de bal met de borst te controleren. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón geeft een lange en hoge pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Seangsen geeft een hoge lob. Kapica kopt de bal weg. Wolik heeft problemen om de bal te vangen. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 0:5

83e minuut.
Ortegón rent richting de bal. Ortegón geeft een lange en hoge pass. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès schiet op doel. Krobián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Return 1:5

89e minuut.
Seangsen heeft problemen om de bal te vangen. Suárez geeft de bal voor. Veselý is nu in balbezit. Veselý haalt uit met een fantastische trap. Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 73%, Return 27%.
Coreanos - Return 1:5