Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Barça Club de Fútbol Ejército Rojo Soviético FC
Normal Tactiek Nueva
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Soto rent richting de bal. Zeron verovert de bal door een tackle van achteren. Zeron probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen geeft een lange en hoge pass. Wiergowski kopt de bal weg. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mishali met een snelle inworp. Madureira speelt de bal door. Zeron is nu in balbezit. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales is nu in balbezit. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

21e minuut.
Zeron is nu in balbezit. Zeron geeft een lange en hoge pass. Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski draait met de bal, schiet en ... Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:2

26e minuut.
Madureira met een sublieme pass. Zeron is nu in balbezit. Zeron probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:3

28e minuut.
Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski met een sublieme pass. Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron geeft een hoge lob. Valdivia kopt de bal weg. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Mishali met een sublieme pass. Fernández controleert de bal met de borst. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron geeft een hoge lob. Ordiales heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 54%, Ejército Rojo Soviético FC 46%.
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:3

49e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui onderschept slim de pass. Sung-Gui passt de bal met de wreef. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:4

51e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Madureira onderschept slim de pass. Madureira speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Correa niet meer kan verder spelen. Varona komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Ordiales de bal. Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron met een sublieme pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşă is nu in balbezit. Guşă passt de bal in één keer door. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:5

71e minuut.
Madureira met een sublieme pass. Mishali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valdivia de bal. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski draait met de bal, schiet en ... Varona bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zeron kopt de bal weg. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira passt de bal in één keer door. Sung-Gui is nu in balbezit. Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:6

84e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een hoge lob. Sung-Gui kopt de bal weg. Zeron is nu in balbezit. Zeron geeft een lange en hoge pass. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 63%, Ejército Rojo Soviético FC 37%.
Real Barça Club de Fútbol - Ejército Rojo Soviético FC 0:6