Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campana FC Germania FV
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Jonathansson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franco komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Vălăhuţă is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Orozco onderschept slim de pass. Orozco passt de bal zonder na te denken. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Germania FV 1:0

19e minuut.
Caballero geeft de bal voor. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera geeft een hoge lob. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Toxqui de bal. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Mejía bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campana FC - Germania FV 1:1

41e minuut.
Kuczera met een sublieme pass. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo García is nu in balbezit. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 47%, Germania FV 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campana FC - Germania FV 1:1

63e minuut.
García speelt de bal door. Orozco kan de bal niet met de borst controleren. Orozco geeft de bal voor. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Mejía bokst de bal weg.

66e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
García is nu in balbezit. Quevedo García is nu in balbezit. Quevedo García probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Germania FV 2:1

82e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 37%, Germania FV 63%.
Campana FC - Germania FV 2:1