Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc taurus Pelos FC
442 Tactiek Nueva
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 40
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Bała onderschept slim de pass. Peña geeft een lange en hoge pass. Marčulaitis probeert de bal met de borst te controleren. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg.

3e minuut.
Bała schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marčulaitis rent richting de bal. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Marčulaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Marčulaitis geeft de bal voor. Bała is nu in balbezit. Bała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Derkach met een snelle inworp. Marčulaitis rent richting de bal. Marčulaitis passt de bal zonder na te denken. Bała is nu in balbezit. Bała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas met de inworp. Bała rent richting de bal. Bała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lillo speelt de bal door. Klungelig pakt Marčulaitis de bal. Marčulaitis passt de bal zonder na te denken. Bała is nu in balbezit. Bała schiet op doel. Escobedo bokst de bal weg.

25e minuut.
Lillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bała de bal. Bała met een sublieme pass. Marčulaitis is nu in balbezit. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:1

28e minuut.
Cristante probeert de bal met de borst te controleren. Lillo probeert naar een medespeler te passen. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lillo rent richting de bal. Lillo geeft een hoge lob. Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc taurus 67%, Pelos FC 33%.
Fc taurus - Pelos FC 0:2

50e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro geeft de bal voor. Freitas geeft een hoge lob. Marčulaitis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:3

56e minuut.
Toxqui met een sublieme pass. Freitas rent richting de bal. Freitas speelt de bal door. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Escobedo met een harde bal richting middenveld. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo met een sublieme pass. Marčulaitis is nu in balbezit. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:4

63e minuut.
Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Ayala met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Bała rent richting de bal. Bała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascorro. Freitas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Freitas kan niet meer verder spelen. Barajas komt het veld opgelopen. Toxqui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derkach kopt de bal weg. Marčulaitis is nu in balbezit. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Toxqui de bal. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:5

71e minuut.
Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała passt de bal in één keer door. Marčulaitis is nu in balbezit. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:6

74e minuut.
Marčulaitis onderschept slim de pass. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčulaitis haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 0:7

74e minuut.
Ayala kan de bal niet met de borst controleren. Marčulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčulaitis probeert naar een medespeler te passen. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Bała geeft de bal voor. Derkach is nu in balbezit. Derkach geeft een lange en hoge pass. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña geeft de bal voor. Inworp. Lillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derkach geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Astivia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derkach met een snelle inworp. Marčulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčulaitis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Marčulaitis rent richting de bal. Marčulaitis passt de bal in één keer door. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Bała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Laskai kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołyga de bal. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc taurus - Pelos FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc taurus 72%, Pelos FC 28%.
Fc taurus - Pelos FC 1:7