Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejército Rojo Soviético FC Reboceros de La Piedad
Nueva Tactiek copa 2.0
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen very good


9e minuut.
Radu is nu in balbezit. Puchir verovert de bal door een tackle van achteren. Puchir geeft de bal voor. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:1

19e minuut.
Beketov is nu in balbezit. Beketov met een sublieme pass. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ramos passt de bal in één keer door. Beketov rent richting de bal. Beketov passt de bal in één keer door. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Callandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Beketov kopt de bal weg. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Guşă rent richting de bal. Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:2

22e minuut.
Mika probeert naar een medespeler te passen. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi onderschept slim de pass. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puchir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galgóczi heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stephen rent richting de bal. Puchir verovert de bal door een tackle van achteren. Puchir passt de bal met de wreef. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Callandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:3

31e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Daar is Beketov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beketov geeft de bal voor. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:4

32e minuut.
Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radu. Cacique is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cacique kopt de bal weg. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel. Callandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Albrizi kopt de bal weg. Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchir geeft een lange en hoge pass. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Callandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cacique maakt een snoekduik en kopt de bal. Callandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Beketov passt de bal zonder na te denken. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Callandt bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beketov zal de hoekschop nemen. Galgóczi rent richting de bal. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 69%, Reboceros de La Piedad 31%.
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:4

50e minuut.
Puchir passt de bal in één keer door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique passt de bal in één keer door. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Puchir rent richting de bal. Puchir passt de bal met de wreef. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:5

57e minuut.
Puchir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciuboată komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Guşă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beketov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. De Faría geeft een lange en hoge pass. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ... Callandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:6

69e minuut.
De Faría geeft een lange en hoge pass. Ramos geeft de bal voor. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:7

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Madureira de bal onder controle te krijgen. Ramos met een sublieme pass. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. Callandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov onderschept slim de pass. Beketov probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 67%, Reboceros de La Piedad 33%.
Ejército Rojo Soviético FC - Reboceros de La Piedad 0:7