Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campana FC Return
Normal Tactiek R1
44% Balbezit 56%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kapica passt de bal zonder na te denken. Báder is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro schiet op doel. Mejía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Bajner met een sublieme pass. Wolik heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wolik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veselý met een snelle inworp. Seangsen heeft problemen om de bal te vangen. Seangsen geeft een hoge lob. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Platas heeft problemen om de bal te vangen. Veselý rent richting de bal. Veselý probeert naar een medespeler te passen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:1

14e minuut.
Martínez controleert de bal met de borst. Kapica geeft de bal voor. Castro kopt de bal weg. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Habowski passt de bal zonder na te denken. Báder probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vikelidis de bal. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Kapica speelt de bal door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Seangsen is nu in balbezit. Seangsen probeert naar een medespeler te passen. Veselý probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner met een sublieme pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seangsen geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. Aguilar controleert de bal met de borst. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bajner passt de bal in één keer door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jonathansson is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro met een sublieme pass. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Kapica met de inworp. Daar is Seangsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seangsen geeft een hoge lob. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Kapica onderschept slim de pass. Kapica speelt de bal door. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. Báder probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vikelidis de bal. Paal! Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Jonathansson kopt de bal weg. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen onderschept slim de pass. Seangsen geeft een lange en hoge pass. Habowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Kapica de bal onder controle te krijgen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Kapica geeft een hoge lob. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Kapica is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seangsen geeft een lange en hoge pass. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Habowski springt en kopt de bal. Báder verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Veselý neemt de hoekschop. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 91%, Return 9%.
Campana FC - Return 0:1

46e minuut.
Seoane komt het veld opgelopen. Castro met een sublieme pass. Klungelig pakt Habowski de bal. Quevedo García schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quevedo García is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Castro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonathansson. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veselý zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Veselý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seangsen is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. Seangsen verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen geeft de bal voor. Mejía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mejía speelt de bal door. Seangsen kopt de bal weg. Vikelidis heeft problemen om de bal te vangen. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... Mejía bokst de bal weg.

56e minuut.
Prugnoli geeft een hoge lob. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báder begaat een overtreding. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seangsen wilt de vrije trap nemen. Mejía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Doeltrap. Báder trapt de bal weg. Inworp. Veselý met een snelle inworp. Seangsen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kapica met een snelle inworp. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen passt de bal met de wreef. Kapica is nu in balbezit. Kapica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:2

61e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Báder is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner onderschept slim de pass. Bajner geeft de bal voor. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:3

64e minuut.
Habowski passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Aguilar begaat een overtreding. Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seangsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel. Mejía bokst de bal weg.

72e minuut.
Castro kopt de bal weg. Vikelidis rent richting de bal. Habowski onderschept slim de pass. Habowski schiet op doel. Mejía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:4

73e minuut.
Vălăhuţă met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski onderschept slim de pass. Habowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Kapica is nu in balbezit. Kapica geeft een lange en hoge pass. Mejía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:5

81e minuut.
Seangsen onderschept slim de pass. Seangsen geeft de bal voor. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Mejía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kapica speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:6

88e minuut.
Báder geeft een hoge lob. Bajner is nu in balbezit. Bajner passt de bal zonder na te denken. Kapica heeft problemen om de bal te vangen. Kapica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mejía met een harde bal richting middenveld. Seangsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Castro de bal. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Campana FC - Return 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campana FC 91%, Return 9%.
Campana FC - Return 0:7