Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros del Atlas FC Fc taurus
Ext V2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.9 gemiddelde waardering 24.6
solide Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojas. La Torre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. May met een snel genomen vrije trap. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blank probeert naar een medespeler te passen. Frączak rent richting de bal. Frączak passt de bal in één keer door. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
May verovert de bal door een tackle van achteren. May geeft een hoge lob. Astivia heeft problemen om de bal te vangen. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Frączak is nu in balbezit. Frączak geeft de bal voor. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup schiet op doel. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
May met de inworp. La Torre is nu in balbezit. La Torre speelt de bal door. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dricis probeert naar een medespeler te passen. Fras rent richting de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Dominguez rent richting de bal. Dominguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Hannah komt het veld opgelopen. Espericueta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros del Atlas FC 44%, Fc taurus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 0:0

47e minuut.
Seoane geeft een lange en hoge pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Chacón krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espericueta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannah maakt een snoekduik en kopt de bal. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Fras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Astivia de bal. Hannah rent richting de bal. Hannah draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Espericueta geeft een lange en hoge pass. Frączak kopt de bal weg. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 1:0

79e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza met een sublieme pass. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Pérez de Zabalza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 1:1

84e minuut.
Dricis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dricis geeft de bal voor. Fras rent richting de bal. Fras geeft een hoge lob. Espericueta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Frączak is nu in balbezit. Frączak geeft de bal voor. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Escobedo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 2:1

87e minuut.
Seoane rent richting de bal. Seoane passt de bal met de wreef. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 3:1

88e minuut.
Hannah onderschept slim de pass. Hannah schiet op doel. Astivia kopt de bal weg. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah is nu in balbezit. Dominguez is nu in balbezit. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros del Atlas FC 28%, Fc taurus 72%.
Guerreros del Atlas FC - Fc taurus 3:1