Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelos FC Real Barça Club de Fútbol
Nueva Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 24.2
average Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui geeft de bal voor. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Orrantia geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barajas zijn tegenspeler op de grond. Barajas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Derkach is nu in balbezit. Toxqui rent richting de bal. Toxqui passt de bal in één keer door. Derkach is nu in balbezit. Derkach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Real Barça Club de Fútbol 1:0

23e minuut.
Valdivia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas met de inworp. Daar is Derkach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derkach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Freitas neemt de hoekschop. Naelson kopt de bal weg. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Real Barça Club de Fútbol 2:0

27e minuut.
Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Orrantia is nu in balbezit. Derkach onderschept slim de pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Palomino met de inworp. Cruzalta probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Cruzalta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo passt de bal met de wreef. Derkach speelt de bal door. Toxqui rent richting de bal. Toxqui schiet op doel. Varona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Real Barça Club de Fútbol 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 30%, Real Barça Club de Fútbol 70%.
Pelos FC - Real Barça Club de Fútbol 3:0

55e minuut.
Orrantia rent richting de bal. Velasco rent richting de bal. Orrantia rent richting de bal. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Orrantia met een sublieme pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... Osorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 44%, Real Barça Club de Fútbol 56%.
Pelos FC - Real Barça Club de Fútbol 3:0