Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coreanos Fc taurus
sushi Tactiek 442
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 23.2
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Peña is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Moralès heeft problemen om de bal te vangen. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gavrilescu passt de bal in één keer door. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès passt de bal in één keer door. Peeper is nu in balbezit. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 1:0

8e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 2:0

11e minuut.
Moralès passt de bal in één keer door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Gavrilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peña speelt de bal door. Suárez met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mascorro is nu in balbezit. Moralès begaat een overtreding. Mascorro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cuzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarroel kopt de bal weg. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ... Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 2:1

32e minuut.
Villarroel controleert de bal met de borst. Suárez geeft de bal voor. Klungelig pakt Santibáñez de bal. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suárez neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bolaños met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez passt de bal in één keer door. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Suárez probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 32%, Fc taurus 68%.
Coreanos - Fc taurus 2:1

48e minuut.
Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu speelt de bal door. Moralès rent richting de bal. Moralès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stafik is nu in balbezit. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal met de wreef. Cuzino geeft een hoge lob. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moralès is nu in balbezit. Moralès draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 3:1

58e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Ayala speelt de bal door. Moralès is nu in balbezit. Moralès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu met een snelle inworp. Peña met een sublieme pass. Bianga is nu in balbezit. Bianga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 4:1

66e minuut.
Chacón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cristante komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge lob. Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Moralès de bal. Moralès geeft een lange en hoge pass. Escobedo bokst de bal weg.

69e minuut.
Bianga rent richting de bal. Bianga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cristante de bal. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Moralès schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen. Ayala rent richting de bal. Gavrilescu geeft de bal voor. Peeper krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Escobedo met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Gavrilescu met een sublieme pass. Moralès is nu in balbezit. Moralès geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Fc taurus 5:1

78e minuut.
Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Cuzino rent richting de bal. Cuzino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gavrilescu de bal. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 19%, Fc taurus 81%.
Coreanos - Fc taurus 5:1