Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Barça Club de Fútbol Reboceros de La Piedad
Normal Tactiek copa 2.0
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată passt de bal met de wreef. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique is nu in balbezit. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:1

5e minuut.
Norasco is nu in balbezit. Beketov verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov probeert naar een medespeler te passen. Cacique rent richting de bal. Cacique schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată probeert naar een medespeler te passen. Olave rent richting de bal. Olave geeft een hoge lob. Cacique krijgt zijn hoofd ertegen. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mondale geeft de bal voor. Ordiales kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palomino de bal onder controle te krijgen. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:2

20e minuut.
Cruzalta kopt de bal weg. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cruzalta met een sublieme pass. Olave speelt de bal door. Cacique is nu in balbezit. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mondale geeft een lange en hoge pass. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Olave passt de bal in één keer door. Cacique is nu in balbezit. Cacique passt de bal zonder na te denken. Beketov rent richting de bal. Beketov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Albrizi geeft de bal voor. Galgóczi kopt de bal weg. Daar is Ordiales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beketov passt de bal met de wreef. Cacique heeft problemen om de bal te vangen. Ordiales is nu in balbezit. Cacique onderschept slim de pass. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave met een sublieme pass. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:3

43e minuut.
Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega speelt de bal door. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 77%, Reboceros de La Piedad 23%.
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:3

47e minuut.
Daar is Palomino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzalta is nu in balbezit. Galgóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ordiales de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:4

49e minuut.
Olave passt de bal zonder na te denken. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ordiales rent richting de bal. Ordiales passt de bal met de wreef. Beketov met een sublieme pass. Klungelig pakt Cacique de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ... Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:5

64e minuut.
Albrizi probeert naar een medespeler te passen. Beketov heeft problemen om de bal te vangen. Beketov probeert naar een medespeler te passen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Beketov passt de bal zonder na te denken. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:6

71e minuut.
Cacique rent richting de bal. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:7

73e minuut.
Albrizi onderschept slim de pass. Albrizi geeft een lange en hoge pass. Galgóczi kopt de bal weg. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Ordiales geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Albrizi onderschept slim de pass. Albrizi geeft de bal voor. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu geeft een hoge lob. Cacique rent richting de bal. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciuboată kopt de bal weg. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cacique de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Olave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuboată speelt de bal door. Olave is nu in balbezit. Olave geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:8

84e minuut.
Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Cacique is nu in balbezit. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Orrantia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beketov rent richting de bal. Beketov met een sublieme pass. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Soto rent richting de bal. Beketov onderschept slim de pass. Beketov geeft een hoge lob. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 78%, Reboceros de La Piedad 22%.
Real Barça Club de Fútbol - Reboceros de La Piedad 0:9