Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Keo Guerreros del Atlas FC
343 Tactiek Colle Atk
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Sifuentes probeert naar een medespeler te passen. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May met een sublieme pass. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Davino trapt de bal weg. Castro rent richting de bal. Dricis onderschept slim de pass. Dricis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hannah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blank met een snel genomen vrije trap. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah draait met de bal, schiet en ... Davino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
May onderschept slim de pass. May speelt de bal door. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel. Iglesias probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Hannah rent richting de bal. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Svendstrup komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 58%, Guerreros del Atlas FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:0

48e minuut.
Frączak geeft een hoge lob. Iglesias kan de bal niet met de borst controleren. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. Davino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:1

49e minuut.
Fras geeft een lange en hoge pass. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Hannah rent richting de bal. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:2

54e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. May passt de bal met de wreef. Balam is nu in balbezit. Hannah onderschept slim de pass. Hannah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:3

57e minuut.
Kabanec geeft een hoge lob. Balam onderschept slim de pass. Hernádi geeft een hoge lob. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizo speelt de bal door. Dricis geeft een lange en hoge pass. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. Hannah verovert de bal door een tackle van achteren. Hannah passt de bal zonder na te denken. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dricis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi geeft de bal voor. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Davino met een sublieme pass. Blank kopt de bal weg. Hannah rent richting de bal. Hannah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 70%, Guerreros del Atlas FC 30%.
Real Keo - Guerreros del Atlas FC 0:4