Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles Pordioseros F.C
541 Defensa Tactiek mata gigantes
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.5 gemiddelde waardering 61.5
matig Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Esparza met de inworp. Vanzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal schiet op doel. Villazón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rępał met de inworp. Opałacz rent richting de bal. Opałacz passt de bal met de wreef. Stawowy geeft de bal voor. Amalberto krijgt zijn hoofd ertegen. Villazón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Esparza probeert naar een medespeler te passen. Rępał met een sublieme pass. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałacz geeft een lange en hoge pass. Amalberto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fornal kopt de bal weg. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoratti rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:1

24e minuut.
Esparza met een sublieme pass. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal probeert naar een medespeler te passen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Villazón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rosel onderschept slim de pass. Rosel geeft een hoge lob. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Villazón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:2

34e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft de bal voor. Fornal rent richting de bal. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Villazón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Shearer kopt de bal weg. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Opałacz geeft een hoge lob. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Villazón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal in één keer door. Opałacz rent richting de bal. Opałacz geeft een hoge lob. Amalberto springt en kopt de bal. Villazón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 80%, Pordioseros F.C 20%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:2

53e minuut.
Daar is Zoratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opałacz is nu in balbezit. Opałacz passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Opałacz passt de bal met de wreef. Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Villazón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Esparza passt de bal met de wreef. Stawowy rent richting de bal. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ... Villazón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:3

83e minuut.
Opałacz met een sublieme pass. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Villazón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:4

88e minuut.
Opałacz heeft problemen om de bal te vangen. Opałacz passt de bal met de wreef. Stawowy speelt de bal door. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel. Villazón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opałacz zal de hoekschop nemen. Shearer kan de bal niet met de borst controleren. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel. Vanzulli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 80%, Pordioseros F.C 20%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Pordioseros F.C 0:4