Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros U de Colima F.C. ANGELS
532 Tactiek Camión
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kightly is nu in balbezit. Młynarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kightly raakt geblesseerd tijdens het duel. Veropoulos met een snel genomen vrije trap. Orczykowski probeert de bal met de borst te controleren. Orczykowski schiet op doel. Asenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Klungelig pakt Panait de bal. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... Mąka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asenov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garbatzky zal de hoekschop nemen. Orczykowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 0:1

13e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kightly. Kightly krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos passt de bal met de wreef. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... Mąka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 0:2

23e minuut.
Veropoulos passt de bal in één keer door. Gaddorti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddorti passt de bal met de wreef. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Čokorilo verovert de bal door een tackle van achteren. Čokorilo speelt de bal door. Mąka met een sublieme pass. Kightly rent richting de bal. Kightly geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Garbatzky geeft de bal voor. Veropoulos kopt de bal weg. Mąka is nu in balbezit. Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... Asenov bokst de bal weg.

33e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal in één keer door. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski schiet op doel. Asenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colonna is nu in balbezit. Gaddorti geeft de bal voor. Pavanello kopt de bal weg. López heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 1:2

41e minuut.
Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos geeft een hoge lob. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Veropoulos passt de bal met de wreef. Gaddorti geeft een lange en hoge pass. Daar is Młynarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Młynarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sadecki de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Orczykowski springt en kopt de bal. Asenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 63%, F.C. ANGELS 37%.
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 1:3

46e minuut.
Kightly probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky passt de bal zonder na te denken. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kightly kopt de bal weg. Daar is Arrotino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 2:3

56e minuut.
Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez maakt een afschuwelijke overtreding. Garbatzky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veropoulos met een snel genomen vrije trap. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 2:4

59e minuut.
Viliardos is nu in balbezit. Santos is nu in balbezit. Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kightly verovert de bal door een tackle van achteren. Kightly speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colonna zal de hoekschop nemen. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Veropoulos probeert de bal aan de voet te houden. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godarte. Godarte krijgt een gele kaart. Pavanello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čokorilo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello draait met de bal, schiet en ... Santos probeert de bal aan de voet te houden. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky passt de bal zonder na te denken. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gaddorti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddorti geeft een hoge lob. Mąka speelt de bal door. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky speelt de bal door. Paal!

85e minuut.
Mercado geeft een lange en hoge pass. Orczykowski is nu in balbezit. Mąka begaat een overtreding. Orczykowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veropoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pavanello onderschept slim de pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. López verovert de bal door een tackle van achteren. Viliardos is nu in balbezit. Viliardos schiet op doel. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Márquez controleert de bal met de borst. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap. Asenov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 45%, F.C. ANGELS 55%.
Loros U de Colima - F.C. ANGELS 2:5