Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Guacamole
Gasolina Tactiek Totopos
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Biernaux is nu in balbezit. Oleszak is nu in balbezit. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Bojda rent richting de bal. Salgado begaat een overtreding. Salgado krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hegenbart is nu in balbezit. Hegenbart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miąskiewicz met de inworp. Pérez geeft een hoge lob. Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 48%, Guacamole 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petroleros - Guacamole 0:0

53e minuut.
Hegenbart kopt de bal weg. Inworp. Miąskiewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez geeft een lange en hoge pass. Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zavala geeft de bal voor. Shinoda kopt de bal weg. Mejía heeft problemen om de bal te vangen. Iniestra verovert de bal door een tackle van achteren. Iniestra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Miąskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Lapi rent richting de bal. Vannier onderschept slim de pass. Vannier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 57%, Guacamole 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petroleros - Guacamole 0:0