Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sancristo Sparta FC.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 27.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Terrés rent richting de bal. Terrés met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Norte de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Nuño rent richting de bal. Nuño schiet op doel. Cariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lavallén probeert de bal aan de voet te houden. Delgado is nu in balbezit. Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño draait met de bal, schiet en ... Cariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Sparta FC. 0:1

44e minuut.
Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal met de wreef. Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancristo 58%, Sparta FC. 42%.
Sancristo - Sparta FC. 0:1

47e minuut.
Lavallén passt de bal in één keer door. Nuño is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Iniestra de bal onder controle te krijgen. Paz rent richting de bal. Paz speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rangel met een sublieme pass. Terrés rent richting de bal. Terrés passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sancristo - Sparta FC. 1:1

67e minuut.
Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Nuño rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nuño rent richting de bal. Nuño met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño is nu in balbezit. Nuño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een hoge lob. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Paz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mercado is nu in balbezit. Paz is nu in balbezit. Mercado begaat een overtreding. Mercado krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Terrés rent richting de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancristo 50%, Sparta FC. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sancristo - Sparta FC. 1:1