Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morelia fc Deportivo Monterrey
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


12e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Hierro is nu in balbezit. Hierro met een sublieme pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Capetillo geeft een hoge lob. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas rent richting de bal. Barra onderschept slim de pass. Barra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morelia fc - Deportivo Monterrey 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morelia fc 38%, Deportivo Monterrey 62%.
Morelia fc - Deportivo Monterrey 1:0

50e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morelia fc - Deportivo Monterrey 1:1

84e minuut.
Uribe trapt de bal weg van het doel. Solano kopt de bal weg. Manjarín is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rangel geeft de bal voor. Villarroel rent richting de bal. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Carrasco probeert de bal aan de voet te houden. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morelia fc 53%, Deportivo Monterrey 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morelia fc - Deportivo Monterrey 1:1