Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros U de Colima Club Tijuana Xoloitzcuintles
532 Tactiek 541 Defensa
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Sadecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wypych raakt geblesseerd tijdens het duel. Piedra met een snel genomen vrije trap. Markanović is nu in balbezit. Panait maakt een afschuwelijke overtreding. Panait krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zolowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Markanović de bal. Panait rent richting de bal. Markanović onderschept slim de pass. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Asenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Diacciati rent richting de bal. Diacciati passt de bal zonder na te denken. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wypych passt de bal zonder na te denken. Markanović rent richting de bal. Mąka speelt de bal door. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Illotta controleert de bal met de borst. Santos rent richting de bal. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. Villazón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Piedra probeert naar een medespeler te passen. Wypych is nu in balbezit. Wypych geeft een lange en hoge pass. Colonna kopt de bal weg. Santos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft de bal voor. Markanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Asenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Diacciati onderschept slim de pass. Diacciati geeft een lange en hoge pass. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ... Asenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diacciati met de inworp. Illotta rent richting de bal. Illotta geeft de bal voor. Markanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:1

43e minuut.
Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta passt de bal zonder na te denken. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Asenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 57%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 43%.
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

58e minuut.
Wypych onderschept slim de pass. Čokorilo rent richting de bal. Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft een hoge lob. Markanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:3

65e minuut.
Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta passt de bal met de wreef. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:4

66e minuut.
Colonna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illotta is nu in balbezit. Illotta passt de bal in één keer door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pavanello passt de bal zonder na te denken. Diacciati is nu in balbezit. Diacciati speelt de bal door. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Asenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Colonna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diacciati met de inworp. Wypych rent richting de bal. Wypych geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Illotta met een sublieme pass. Markanović is nu in balbezit. Čokorilo rent richting de bal. Markanović onderschept slim de pass. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 57%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 43%.
Loros U de Colima - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:4