Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guacamole Wolves Neza
Totopos Tactiek prros
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
2 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Biernaux met een sublieme pass. Shinoda rent richting de bal. Fornelos is nu in balbezit. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda geeft de bal voor. Rybiałek bokst de bal weg.

13e minuut.
Nhật Quang passt de bal zonder na te denken. Shinoda is nu in balbezit. Terra is nu in balbezit. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fornelos onderschept slim de pass. Shinoda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornelos. Fornelos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 35%, Wolves Neza 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guacamole - Wolves Neza 0:0

52e minuut.
Bonforte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornelos. Bonforte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonforte met een snel genomen vrije trap. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda geeft een lange en hoge pass. Oleszak maakt een snoekduik en kopt de bal. Rybiałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Anzolini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 47%, Wolves Neza 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guacamole - Wolves Neza 0:0