Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guacamole Pordioseros F.C
Totopos Tactiek mata gigantes
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.9 gemiddelde waardering 58.2
weak Schieten outstanding
weak Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Stawowy geeft een lange en hoge pass. Fornal is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Esparza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fornal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pragacz geeft een lange en hoge pass. Amalberto kopt de bal weg. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ... Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:1

4e minuut.
Iniestra speelt de bal door. Daar is Oleszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heerkes rent richting de bal. Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Marczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opałacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawowy geeft een lange en hoge pass. Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Esparza passt de bal in één keer door. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy passt de bal in één keer door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Opałacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawowy geeft een hoge lob. Amalberto krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Lapi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:2

9e minuut.
Hegenbart geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esparza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:3

12e minuut.
Stawowy passt de bal met de wreef. Esparza rent richting de bal. Esparza passt de bal in één keer door. Fornal is nu in balbezit. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Idoraş bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Fornal is nu in balbezit. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lapi geeft een hoge lob. Esparza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heerkes. Heerkes krijgt een gele kaart. Esparza raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amalberto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Esparza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stawowy de bal. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal schiet op doel. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Opałacz met een snelle inworp. Shinoda rent richting de bal. Stawowy onderschept slim de pass. Stawowy geeft de bal voor. Fornal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fornal rent richting de bal. Fornal passt de bal zonder na te denken. Daar is Marczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałacz passt de bal met de wreef. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lapi rent richting de bal. Fornal begaat een overtreding. Lapi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lapi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosel kopt de bal weg. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Opałacz met de inworp. Stawowy geeft de bal voor. Amalberto krijgt zijn hoofd ertegen. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen. Hegenbart heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:4

42e minuut.
Opałacz is nu in balbezit. Opałacz passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel. Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:5

44e minuut.
Opałacz met een snelle inworp. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy geeft de bal voor. Amalberto springt en kopt de bal. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 81%, Pordioseros F.C 19%.
Guacamole - Pordioseros F.C 0:6

53e minuut.
Klungelig pakt Bojda de bal. Opałacz onderschept slim de pass. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:7

54e minuut.
Rosel geeft een hoge lob. Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal met de wreef. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stawowy geeft een lange en hoge pass. Bojda kopt de bal weg. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:8

58e minuut.
Pragacz speelt de bal door. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amalberto is nu in balbezit. Bojda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amalberto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amalberto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornal kan de bal niet met de borst controleren. Fornal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fornal is nu in balbezit. Hegenbart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fornal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amalberto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Fornal de bal. Fornal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Esparza neemt de hoekschop. Stawowy kopt de bal weg. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Bojda de bal. Opałacz is nu in balbezit. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:9

63e minuut.
Oleszak heeft problemen om de bal te vangen. Biernaux is nu in balbezit. Biernaux speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hegenbart kopt de bal weg. Esparza probeert naar een medespeler te passen. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel. Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Lapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esparza zal de hoekschop nemen. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Idoraş bokst de bal weg.

72e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal met de wreef. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ... Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:10

78e minuut.
Stawowy passt de bal zonder na te denken. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałacz met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:11

80e minuut.
Marczyk geeft een hoge lob. Pragacz speelt de bal door. Esparza probeert naar een medespeler te passen. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een hoge lob. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:12

83e minuut.
Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal geeft een hoge lob. Marczyk heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Opałacz de bal. Opałacz met een sublieme pass. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Pordioseros F.C 0:13

90e minuut.
Stawowy speelt de bal door. Klungelig pakt Opałacz de bal. Opałacz passt de bal zonder na te denken. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 88%, Pordioseros F.C 12%.
Guacamole - Pordioseros F.C 0:13