Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Club Tijuana Xoloitzcuintles
Gasolina Tactiek 541 Defensa
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 43.8
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Illotta rent richting de bal. Illotta geeft de bal voor. Diacciati kopt de bal weg. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Ugrinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra rent richting de bal. Piedra passt de bal met de wreef. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Ugrinov bokst de bal weg. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... Ugrinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:1

9e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović begaat een overtreding. Adame raakt geblesseerd tijdens het duel. Agbuya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piedra speelt de bal door. Klungelig pakt Markanović de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta passt de bal met de wreef. Diacciati rent richting de bal. Diacciati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Salgado rent richting de bal. Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta met een sublieme pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Ugrinov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Agbuya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

24e minuut.
Wypych rent richting de bal. Wypych probeert naar een medespeler te passen. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Ugrinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:3

27e minuut.
Illotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diacciati heeft problemen om de bal te vangen. Mejía maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mejía moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mejía schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Illotta passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra speelt de bal door. Markanović heeft problemen om de bal te vangen. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Ugrinov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta geeft de bal voor. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Illotta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diacciati de bal. Diacciati geeft een lange en hoge pass. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra passt de bal zonder na te denken. Markanović is nu in balbezit. Klungelig pakt Markanović de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... Ugrinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Piedra rent richting de bal. Piedra met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 84%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 16%.
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:3

54e minuut.
Illotta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piedra de bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Agbuya geeft een lange en hoge pass. Wypych rent richting de bal. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Nardiello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugrinov bokst de bal weg.

68e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Diacciati geeft de bal voor. Profeta rent richting de bal. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piedra probeert naar een medespeler te passen. Diacciati rent richting de bal. Diacciati geeft de bal voor. Markanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Ugrinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:4

84e minuut.
Profeta passt de bal in één keer door. Piedra is nu in balbezit. Piedra met een sublieme pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ugrinov trapt de bal weg. Piedra kopt de bal weg. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović draait met de bal, schiet en ... Nardiello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:5

90e minuut.
Diacciati passt de bal in één keer door. Daar is Wypych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypych speelt de bal door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 88%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 12%.
Petroleros - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:6