Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles Guacamole
541 Defensa Tactiek Totopos
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 25.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Illotta kopt de bal weg. Piedra rent richting de bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Guacamole 1:0

6e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra speelt de bal door. Diacciati is nu in balbezit. Diacciati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Calero kopt de bal weg. Piedra probeert de bal met de borst te controleren. Piedra speelt de bal door. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hegenbart verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta met een sublieme pass. Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati geeft een lange en hoge pass. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Bonforte is nu in balbezit. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych geeft een lange en hoge pass. Markanović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Shearer met een sublieme pass. Shinoda rent richting de bal. Piedra begaat een overtreding. Piedra krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Lapi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wypych zal de hoekschop nemen. Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Diacciati de bal. Diacciati passt de bal met de wreef. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Guacamole 2:0

29e minuut.
Zoratti rent richting de bal. Zoratti geeft een lange en hoge pass. Bonforte is nu in balbezit. Diacciati onderschept slim de pass. Diacciati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Illotta geeft de bal voor. Markanović rent richting de bal. Marczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Marczyk krijgt een gele kaart. Markanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wypych wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 34%, Guacamole 66%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Guacamole 2:0

50e minuut.
Zolowski met een sublieme pass. Diacciati rent richting de bal. Diacciati passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Guacamole 3:0

68e minuut.
Bojda geeft een lange en hoge pass. Shinoda rent richting de bal. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych geeft een lange en hoge pass. Markanović rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Diacciati passt de bal in één keer door. Bonforte rent richting de bal. Illotta onderschept slim de pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Biernaux onderschept slim de pass. Biernaux speelt de bal door. Bojda heeft problemen om de bal te vangen. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 26%, Guacamole 74%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Guacamole 3:0