Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros U de Colima Sparta FC.
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 25.6
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Viliardos kopt de bal weg. Pantoja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavanello. Pavanello krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft de bal voor. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 1:0

8e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello verovert de bal door een tackle van achteren. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pavanello is nu in balbezit. Pavanello passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 2:0

24e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello draait met de bal, schiet en ... Santiago probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 3:0

35e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Sadecki passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Viliardos is nu in balbezit. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 41%, Sparta FC. 59%.
Loros U de Colima - Sparta FC. 5:0

46e minuut.
Patola probeert naar een medespeler te passen. Nuño heeft problemen om de bal te vangen. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 6:0

47e minuut.
Klungelig pakt Viliardos de bal. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Tiscareño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 7:0

50e minuut.
Milián is nu in balbezit. Santos rent richting de bal. Milián rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño bokst de bal weg.

52e minuut.
Viliardos rent richting de bal. Viliardos passt de bal met de wreef. Sadecki probeert naar een medespeler te passen. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 8:0

65e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Viliardos is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros U de Colima - Sparta FC. 9:0

69e minuut.
Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo geeft een hoge lob. Mąka kan de bal niet met de borst controleren. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Viliardos onderschept slim de pass. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Sadecki geeft een lange en hoge pass. Milián kopt de bal weg. Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanello rent richting de bal. Pavanello met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadecki neemt de hoekschop. Pavanello kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rangel rent richting de bal. Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Viliardos de bal. Pavanello is nu in balbezit. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros U de Colima 16%, Sparta FC. 84%.
Loros U de Colima - Sparta FC. 9:0