Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sancristo Club Tijuana Xoloitzcuintles
Normal Tactiek 541 Defensa
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Mercado is nu in balbezit. Wypych onderschept slim de pass. Wypych passt de bal met de wreef. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:1

4e minuut.
Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović passt de bal met de wreef. Diacciati rent richting de bal. Illotta is nu in balbezit. Illotta geeft de bal voor. Cariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Markanović probeert de bal met de borst te controleren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

5e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Daar is Terrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Piedra rent richting de bal. Piedra passt de bal zonder na te denken. Mercado met een sublieme pass. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Piedra probeert naar een medespeler te passen. Illotta rent richting de bal. Illotta passt de bal met de wreef. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel. Cariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Markanović krijgt zijn hoofd ertegen. Cariño met een sublieme pass. Diacciati kopt de bal weg. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... Cariño bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Vanzulli rent richting de bal. Vanzulli geeft een lange en hoge pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović heeft problemen om de bal te vangen. Markanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Piedra rent richting de bal. Piedra passt de bal zonder na te denken. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:3

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cariño trapt de bal weg van het doel. Illotta kopt de bal weg. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:4

20e minuut.
Terrés passt de bal in één keer door. Diacciati rent richting de bal. Diacciati geeft een hoge lob. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:5

26e minuut.
Vanzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzulli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lavallén de bal onder controle te krijgen. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:6

27e minuut.
Daar is Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypych met een snelle inworp. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diacciati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wypych speelt de bal door. Klungelig pakt Markanović de bal. Markanović schiet op doel. Cariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra speelt de bal door. Terrés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:7

38e minuut.
Diacciati passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Lavallén legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Markanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Markanović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:8

43e minuut.
Wypych geeft de bal voor. Maldonado controleert de bal met de borst. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancristo 80%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 20%.
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:9

47e minuut.
Wypych met de inworp. Diacciati rent richting de bal. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:10

52e minuut.
Villazón met een sublieme pass. Wypych kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Markanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:11

54e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Glaría begaat een overtreding. Diacciati raakt geblesseerd tijdens het duel. Illotta met een snel genomen vrije trap. Markanović heeft problemen om de bal te vangen. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych draait met de bal, schiet en ... Cariño bokst de bal weg.

61e minuut.
Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati is nu in balbezit. Diacciati passt de bal in één keer door. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:12

67e minuut.
Glaría met een sublieme pass. Piedra is nu in balbezit. Piedra geeft de bal voor. Wypych rent richting de bal. Wypych haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lavallén de bal. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lavallén heeft problemen om de bal te vangen. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:13

70e minuut.
Markanović onderschept slim de pass. Markanović met een sublieme pass. Wypych rent richting de bal. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra geeft de bal voor. Cariño bokst de bal weg. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:14

72e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Piedra rent richting de bal. Piedra passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:15

79e minuut.
Diacciati rent richting de bal. Diacciati met een sublieme pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Cariño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Diacciati verovert de bal door een tackle van achteren. Diacciati passt de bal met de wreef. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... Cortez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Markanović draait met de bal, schiet en ... Cariño speelt de bal door. Astivia kopt de bal weg. Klungelig pakt Markanović de bal. Markanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Diacciati rent richting de bal. Diacciati passt de bal in één keer door. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Cariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:16

88e minuut.
Markanović kopt de bal weg. Wypych is nu in balbezit. Mercado is nu in balbezit. Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Cariño trapt de bal weg van het doel. Diacciati kopt de bal weg. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Cariño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancristo 73%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 27%.
Sancristo - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:16